Letovisko Nei Pori

02.07.2019 20:48

Chcete-li si užít s dětmi bezstarostnou dovolenou  u moře za výhodných finančních podmínek, doporučujeme letovisko Nei Pori v oblasti Olympské riviéry. Čeká vás tu široká písečná pláž s pozvolným vstupem do vody a příjemné klima. Pro děti nabízí Nei Pori kromě vodních radovánek a stavění hradů řadu dalších lákavých aktivit - malý lunapark, pobřežní vláček nebo hřiště. Rodinám vyhovuje ubytování v apartmánech, protože se se skládá z obývací ložnice s kuchyňkou  a další oddělené ložnice, kde mohou děti přes poledne spát. Lze tu také kombinovat vlastní vaření se stravováním v místních tavernách, můžete si ale i dokoupit  polopenzi.

Do Nei Pori se také můžete vydat autem, cesta z Prahy trvá asi 18 hodin a při současných cenách pohonných hmot vyjde dovolená rozhodně výhodně. Navíc můžete počítat se stabilnějším počasím, než v Chorvatsku.

TIP

Než vyrazíte, rozhodně si nezapomeňte zajistit ubytování! Vsaďte na prověřenou cestovní kancelář, která vám zajistí samostatné ubytování, poradí a pomůže při zařizování. Například v cestovní  kanceláří GREECE TOURS  si snadno zajistíte ubytování  již za 4 300 Kč na týden a navíc tam zjistíte vše, co byste měli vědět, než se vydáte na cestu.

—————

Zpět