GRECOTELY vstřícné k dětem

12.12.2010 16:45

Mezi hotelové řetězce, které se hodně věnují svým nejmenším klientům,  patří v Řecku především GRECOTEL.  Jejich hotely  na Krétě Rhodosu i na jiných místech Řecka nabízí dětem od 3 do 12 let bez  jakéhokoli příplatku v Grecoland Tasty Corner denně od 11.00 do 17.00 hodin v podstatě stravování all inclusive, a to bez ohledu na to, jaký typ stravování mají zakoupený rodiče.

Dětem se nabízí  všechno, co mají rády. Bagety a sendviče plněné čerstvými surovinami a salátem, hranolky a pizza, ovoce, mléko, ovocné džusy a zmrzlina.

Hotely  poskytují  zdarma dětské postýlky a jídelní židličky, často také dřívější večeře, speciální dětské menu a další služby pro rodiny s dětmi.  A samozřejmě pestré a zajímavé aktivity v profesionálně vedených miniklubech – Grecolandech.

V hotelu Grecotel Imperial na Kosu  je šestkrát týdně dětská diskotéka, hotel  Cape Sounion v oblasti Attiky pořádá unikátní ekologicky zaměřený program Jean Michel Cousteau’s ambassadors, při kterém se děti formou her seznamují s podmořským světem, ochranou přírody a ekologií

Pro teenagery od 13 do 17 let nabízí  v období nejvyšší  sezóny zajímavý program s různými soutěžemi, ručními pracemi a dobrodružnými akcemi   Cluby 4 U.

—————

Zpět