Nemusíte vozit kočárky ani nočníky

19.04.2017 14:05

Ulehčete si balení na dovolenou a buďte bez stresu, že vám něco bude chybět. V hotelech řetětce Grecotel mají všechno, co pro malé děti potřebujete.

V rámci GrecoBaby pro děti do 3 let mají tyto hotely veškeré nezbytné vybavení. Kromě dětských postýlek a židliček si tu můžete pronajmout i ohřívače láhví, sterilizátory, monitory, přebalovací podložky, chodítka, stupátka, nočníky a dokonce i  WC redukce nebo kočárky.

Pro starší děti, které spí na posteli pro dospělé nám na vyžádání dají k lůžku zábradlí. Máte-li více požadavků, je lepší sdělit své požadavky předem při rezervaci zájezdu, kdy obdržíte objednací formuláře.
 
Pro děti od 3 do 12 let poskytují   hotely řetězce Grecotel zaměřené na rodinné pobyty,  v  Tasty Corner zdarma od 11.00 do 17.00 hodin čerstvé ovoce, jogurty, sušenky, zmrzlinu, mléko, čaj, vodu a džusy. Obědy zahrnují polévky, zeleninu, těstoviny, ryby, pizzu, domácí burgery, saláty a další dětská jídla včetně nápojů a dietní stravy. Stravování pro děti po celý den je poskytováno i v případě, kdy rodiče mají zájezd se snídaní nebo polopenzí.

V resortech Grecotel lze také objednat  dětskou výživu mezinárodních značek, v místních obchodech můžete zakoupit jednorázové pleny, dětské oblečení, hračky a  další nezbytnosti. Výjimkou nejsou ani pračky se sušičkami pro hotelové hosty

—————

Zpět